Čestitamo Dominiku Dombaju, vlasniku OPG-a Dombaj, dobitniku brončane plakete na 7. natjecanju u kvaliteti kukuruzne silaže u Republici Hrvatskoj

8.7.2024.
Čestitamo Dominiku Dombaju, vlasniku OPG-a Dombaj,  dobitniku brončane plakete na 7. natjecanju u kvaliteti kukuruzne silaže u Republici Hrvatskoj

U Centru za kontrolu kvalitete stočarskih proizvoda Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu (HAPIH) prije nekoliko dana godine prezentirani su rezultati i uručene nagrade pobjednicima 7. natjecanja u kvaliteti kukuruzne silaže u Republici Hrvatskoj.

Natjecanje HAPIH provodi u suradnji sa županijama koje su se odazvale pozivu HAPIH-a nominirajući najbolja gospodarstava u proizvodnji mlijeka na svom području.

Potrebno je naglasiti kako nagrađeni proizvođači dolaze iz deset različitih županija, od Slavonije, preko središnje do sjeverozapadne Hrvatske.

U ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je ukupno dvanaest županija koje su financirale laboratorijska ispitivanja kvalitete silaže za 275 gospodarstava koja se bave proizvodnjom mlijeka.

Po 25 uzoraka pristiglo je iz Varaždinske županije, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije, dok je 20 uzoraka prikupljeno u Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj te 10 Istarskoj županiji.

Jedan od nagrađenih je i OPG Dominik Dombaj, koji dolazi iz Varaždinske županije, točnije iz Družbinca u Općini Petrijanec, a koji je osvojio brončanu plaketu.

Dominiku upućujemo iskrene čestitke, te mu želimo puno uspjeha i sreće u radu i poslovanju!

Galerija slika

Podkategorije

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće