Udruge

Varaždinska županija objavljuje Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije.

Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekta od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; zaštitu i promicanje ljudskih prava; zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja; promociju poljoprivrede i šumarstva; promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; promicanje sporta, kulture, tehničke i informatičke kulture; promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje; razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja.

Način predavanja zahtjeva: Udruge prijavu mogu slati poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, "Javni natječaj za udruge - NE OTVARAJ", Franjevački trg 7, 42 000 Varaždin.

Javni poziv za 2022. godinu, objavljen je na internetskim stranicama Varaždinske županije.

Radno vrijeme

Uredovno radno vrijeme je ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 7.30 do 15.30 sati, utorkom od 7:00 do 17:00 sati te petkom od 7:00 do 13:00 sati.

Kontakt:

Gordana Novosel
Upravni odjel za poslove Skupštine i župana
T: + 385 390 526
E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Varaždinska županija
Franjevački trg 7
42000 Varaždin

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće