Privatnost

Varaždinska županija poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje daju bolje i sigurnije online iskustvo. Štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri i dobroj namjeri te se obavezuje da neće prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati. Obavezuje se čuvati privatnost korisnika stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva i upita te ćemo možda vašu elektroničku poruku, odnosno obrazac, proslijediti trećoj strani, odnosno drugim zaposlenicima Županije kako bismo odgovorili na vaše pitanje, tj. udovoljili vašem zahtjevu.

Svi osobni podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

U slučaju sigurnosnog upada koji bi dopustio neovlašteni pristup osobnim podacima korisnika, vlasnik web stranica će sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation - GDPR) sve korisnike i Agenciju za zaštitu osobnih podataka (AZOP) koja je nadležna za nadzor primjene ove Uredbe obavijestiti o neovlaštenom upadu u zakonskom roku od 72 sata.

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se samo na podatke prikupljene na ovoj internetskoj stranici, a ne na osobne podatke prikupljene izvan nje.

Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka u Varaždinskoj županiji

ROMINA GOLUB, savjetnica za ljudske potencijale
Upravni odjel za poslove Skupštine i župana
Franjevački trg 7, 42000 Varaždin
Tel: +385 42 390 561
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće