Službeni internet portal Varaždinska županija

Najdoktori iz Varaždinske županije na prijemu kod župana Čačića

OBJAVLJENO 13.01.2020.

Župan Varaždinske županije Radimir Čačić danas je, 13. siječnja priredio prijem za nabolje doktore iz Varaždinske županije po izboru pacijenata na portalu Najdoktor za 2019. godinu. Nastavak je to tradicije koja je započela prošle godine, a svakako će se nastaviti i dalje.

Među najboljima u Hrvatskoj je dvanaestero doktora iz Varaždinske županije od oko 600 lječnika koliko ih ima na području naše Županije. Na listi najboljih su: fizijatar Vladimir Knež (Varaždinske Toplice), ginekolozi Ljiljana Gal (Ivanec), Ivo Bilopavlović, Aleksandar Jukić, Ivana Risek, Hrvoje Brijačak i Borislav Dokuzović (Varaždin), oralni kirug Damir Roki (Varaždin), otorinolaringolog Domagoj Butigan (Varaždin), liječnice obiteljske medicine Bojana Škvorc i Sanja Škudar-Popović (Varaždin) te stomatologinja Ljiljana Peharda-Ivić (Vidovec).

- U zdravstvo trenutno ulažemo preko 511 milijuna kuna i nastaviti ćemo tako i dalje. No, osim ulaganja u objekte nama su prioritet i ljudi. Ulažemo u obrazovanje i opremu da bi naši kvalitetni liječnici imali i na čemu raditi. No, ako nemamo njihovu želju, strasti i entuzijazam da sebe u potpunosti daju i stručno i ljudski, onda rezultat nije onaj kojeg građani očekuju. Osim neupitne struke, izabrani liječnici imaju visoki stupanj ljudskog pristupa, strpljivosti i razumijevanja u onim najtežim situacijama. Čestitam vam u ime svih građanki i građana Varaždinske županije.– istaknuo je župan Čačić.

U ime najdoktora obratila se dr. Ivana Risek, pročelnica Službe za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice Varaždin. - Zahvaljujem gospodinu Čačiću na ovom prekrasnom prijemu, a isto tako zahvaljujem svim pacijenticama i pacijentima na priznanju koje nam puno znači i koje nam je svima poticaj da se trudimo još više.– rekla je dr. Risek te se zahvalila županu Čačiću na vrijednoj donaciji kolposkopa, važanog uređaja za osnovu dijagnostike premalignih lezija vrata maternice, odnosno donjeg spolnog sustava žena.

Otorinololog dr. Domagoj Butigan također je zahvalio županu Čačiću na prijemu i ovom prilikom zahvalio svim pacijentima i čestitao kolegicama i kolegama.

Na prijemu su bili i zamjenik župana Robert Vugrin, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Lovorka Horvat, ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Renato Podbojec i zamjenik ravnatelja Opće bolnice Varaždin Damir Poljak.

NAJČITANIJE NOVOSTI