Službeni internet portal Varaždinska županija

Zamjenik župana Tomislav Paljak otvorio ljetni nogometni kamp NK Vratna

OBJAVLJENO 12.07.2018.

Na terenu NK Vratno, započeo je ljetni nogometni kamp. Kamp je namijenjen za djecu uzrasta od 6 do 10 godina, a održavat će se svakog dana u terminu od 18 do 20 sati do petka, 13.07.2018., kada će djeci biti podijeljene i diplome.

Kamp pohađa 24 djece s područja općine Cestica, što je svakako respektabilna brojka i potvrda da je ideja o održavanju nogometnog kampa odlična i prijeko potrebna  ovoj općini. Za djecu brinu treneri, koji su priredili različite igre i na taj način djecu  upoznaju s nogometom. Najvažnija je dobra zabava, druženje i poticanje na bavljenje sportom, a za svakog polaznika osiguran je obrok i osvježavajuće piće.  

Otvorenju je prisustvovao i zamjenik župana Varaždinske županije, Tomislav Paljak koji je u svom govoru istaknuo važnost brige za najmlađe, prepoznavanje ovakvih događaja kao bitnih u odgoju djece i pružanje pomoći u realizaciji. 

Naime, Varaždinska županije prepoznala je ovaj projekt kao značajan doprinos u lokalnoj zajednici, te je na javnom natječaju raspisanom prošle godine, dodijelila sredstva potrebna za održavanje ovog nogometnog kampa.

NAJČITANIJE NOVOSTI