Službeni internet portal Varaždinska županija

Veselje, ples i pjesma na mimohodu maturanata, naj odore ima 4. gim iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole!

OBJAVLJENO 20.05.2019.

Gotovo 2.000 maturanata srednjih škola iz Varaždinske županije danas su, 20. svibnja, ulicama Varaždina širili veselje uz pjesmu, ples i zviždanje.

Mihomodom maturanata od Parka mladih preko Korza i Franjevačkog trga te natrag do polazišta, počela je Maturantika 2019., zasigurno najveselija manifestacija u godini.

S balkona Županijske palače sve su pažljivo promatrali članovi ocjenjivačkog žirija - zamjenik župana Tomislav Paljak, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i Tatjana Novak iz PU varaždinske, koji su imali težak zadatak odabira naj maturantske odore.

Ovogodišnji pobjednici su „kokice“, učenici 4. gim iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole (fotografije pobjednika u mimohodu te na dodjeli nagrada u prilogu, pod imenom „naj odore“).

Razredu, u kojem je 17 učenika, u Parku mladih uručena je nagrada, izlet u adrenalinski park Accredo u Zasadbregu, na koji će svi zajedno otići već ovoga četvrtka.

Maturantika se nastavlja sutra sportskim danom, a potom plesanjem quadrille u četvrtak točno u podne na Kapucinskom trgu.

PROGRAM MATURANTIKA 2019.

 Utorak, 21. svibanj 2019.

  • Sportski dan SPORTOM PROTIV OVISNOSTI
  • 14,00 – 18,00 – Park mladih – vježbanje na spravama uz stručno vodstvo     predstavnika 5 Star Fitness Centra - proglašenje triju najupornijih / najizdržljivijih i uručenje nagrada - nastup DJ-a (David  Mašić)


Srijeda, 22. svibnja 2019.

  • Plesni dan NASILJE NE ŽELIM, QUADRILLI SE VESELIM!
  • 12,00 - Kapucinski  trg – maturanti plešu Quadrillu
  • 14,00 – 18,00 - Park mladih– nastup DJ-a (David Mašić)

NAJČITANIJE NOVOSTI