Službeni internet portal Varaždinska županija

Veliki odaziv građana na „Promet po mjeri građana“

OBJAVLJENO 30.04.2015.

Savjet za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije pokrenuo prije nepuna dva mjeseca kampanju za poboljšanje stanja prometnica i prometa u suradnji s građanima pod nazivom „Promet po mjeri građana“.

Iako se posljednjih godina intenzivno radi na uređenju prometnica te su uložena značajna financijska sredstva u samo uređenje istih, nezadovoljstvo građana i vozača što se tiče određenih prometnih rješenja je još uvijek prisutno.

Upravo zbog toga razloga je Savjet za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije u suradnji s  Policijskom Upravom Varaždinskom pozvao sve građane da svoje prijedloge, komentare, sugestije pa i prigovore vezane.

Kako ističu članovi Savjeta, odaziv građana je jako dobar te pozivaju još jednom sve zainteresirane da svoje prijedloge, sugestije I komentare šalju sve do 1. lipnja ove godine vezane za probleme na prometnicama Varaždinske županije dostave na e-mail adresu Policijske uprave Varaždinske: vz.promet@mup.hr ili na e-mail adresu Varaždinske županije: dlevacic@vzz.hr.

Po isteku tog roka Policijska uprava Varaždinska će analizirati sve pristigle prijedloge i sugestije po postajnim područjima, zatim po općinama i gradovima te će se  napraviti cjelovito izvješće, temeljem kojeg će upravitelji cesta i jedinica lokalne samouprave, uz suglasnost policije, poduzeti opravdane i potrebne zahvate i adekvatne mjere na cestama.

NAJČITANIJE NOVOSTI